Biletele pentru spectacolele celei de-a 34-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare joi, 3 octombrie, ora 12.00, concomitent, pe toate platformele de vânzare ale fiecărui teatru gazdă, precum şi la casele lor de bilete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

A 34-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura între 18 şi 28 octombrie la Bucureşti, spectacolele şi evenimentele fiind găzduite de majoritatea teatrelor din Bucureşti, precum şi de alte spaţii culturale. O ediţie aflată sub semnul Dramaturgiilor posibilului, curatoriată de Mihaela Michailov, Călin Ciobotari şi Ionuţ Sociu, care analizează, cercetează şi pune în valoare dinamica şi tendinţele fenomenului teatral românesc. 

UNITER recomandă accesarea reprezentaţiilor dorite din programul pe zile afişat pe site-ul www.fnt.ro şi, apăsând butonul Cumpără bilete, veţi fi redirecţionat exact în pagina de achiziţie a biletelor la reprezentaţia dorită.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

"Vom reveni în curând cu programul tuturor manifestărilor din cadrul ediţiei 34 a FNT (instalaţii performative şi vizuale, spectacole lectură pe texte noi din dramaturgia contemporană, spectacole de teatru independent, module dedicate unor artişti consacraţi, spectacole educaţionale, dezbateri, conferinţe, ateliere, expoziţii, lansări de carte, spectacole de teatru radiofonic, precum şi cu programul atelierelor, conferinţelor şi expoziţiilor organizate în cadrul Bucharest Scenography Biennale, eveniment partener FNT 34)", transmite UNITER.

Imaginea FNT34 este o creaţie design Szilard Banga - coordonator Dragoş Buhagiar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.