Liderii opoziţiei, Cătălin Drulă (USR) şi Eugen Tomac (PMP), şi candidatul Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, au organizat astăzi o conferinţă de presă la Iaşi în care au vorbit de importanţa mobilizării pentru alegerile din 9 iunie. La Iaşi, va fi o finală categorică între doi candidaţi: Mihai Chirica şi Marius Bodea, umăr la umăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cătălin Drulă, liderul opoziţiei: „Nu va fi un alt 9 iunie. Am păţit în istoria recentă a României să te trezeşti dimineaţa după vot şi să spui «ce bine era dacă mergeam, că se putea». Îi înţeleg pe români că sunt dezamăgiţi, că s-au săturat de promisiunile false, de politicieni care îşi umplu portbagajele. Dar pe 9 iunie puterea e la voi. Acel vot va face diferenţa”, a spus preşedintele USR. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
„Pentru noi, Iaşiul contează foarte mult. Vrem să facem şi aici schimbarea. Bucureştiul, Timişoara, Braşovul, Bacăul sunt conduse de primari cinstiţi, primari ai Dreptei Unite, primari ai USR. Visul meu este ca, după 9 iunie, Iaşiul şi Constanţa, Piteştiul, Aradul să aibă astfel de echipe la primărie. Oamenii s-au săturat de corupţie, de impostură şi vor schimbarea. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”, a continuat Cătălin Drulă. 
 
Marius Bodea a subliniat importanţa crucială a alegerilor din 9 iunie şi nevoia unui vot pentru candidatul cu cele mai mari şanse: „În cele 10 zile care urmează, curentul schimbării va duce la victoria noastră. Vreau să scăpăm de eticheta aceasta de epicentru al corupţiei din România. Vom continua să mergem în cartiere, direct la firul ierbii. Nu avem două tururi de alegeri. Suntem într-un singur tur”.
 
Eugen Tomac a accentuat lupta dintre Dreapta Unită şi stânga comasată: „Singura alianţă de dreapta din România este alianţa Dreapta Unită. Bătălia pe 9 iunie se dă între stânga comasată formată din PSD şi PNL şi Dreapta Unită. Mesajul meu pentru ieşeni este să iasă la vot şi să voteze raţional pentru candidaţii care au şansa de a schimba lucrurile. Marius Bodea poate fi primarul de care are nevoie Iaşiul. La fel şi la Consiliul Judeţean, Petru Movilă va fi preşedintele de care are nevoie judeţul”.
 
Cătălin Drulă şi Eugen Tomac, alături de Marius Bodea, au făcut apel la toţi ieşenii să participe activ la alegeri şi să voteze pentru schimbare. Puterea este în mâna ieşenilor şi un vot pentru Dreapta Unită la primărie şi consiliul judeţean este un pas pentru un Iaşi corect şi modern.
 

(Acest material a fost plătit de USR

Cod unic de identificare:  41240005)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.