Mai sunt doar câteva zile până când clopoţelul va suna din nou, marcând începutul unui nou an şcolar plin de oportunităţi şi aventuri. Pentru a asigura un start excelent şi un mediu de studiu inspirat, SensoDays îţi oferă o selecţie de produse premium de la branduri de top, perfecte pentru a crea un spaţiu care să îl stimuleze şi să îl motiveze pe cel mic. Este esenţial să îi oferi un spaţiu confortabil şi bine dotat, unde să se simtă productiv şi pregătit pentru orice provocare. Cu articoolele potrivite, procesul de învăţarea devine o experienţă mai plăcută şi lipsită de stres. Începutul de an şcolar poate fi unul plin de stil şi creativitate, iar SensoDays este aici pentru a ajuta la construirea unui spaţiu care face diferenţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scaune de birou: combinaţia perfectă între stil şi confort

Un scaun potrivit îmbunătăţeşte semnificativ experienţa de învăţare. La SensoDays, găseşti o selecţie exclusivă de scaune de birou de la branduri de top. Pentru o susţinere optimă în timpul orelor de studiu petrecute la birou, scaunele Stressless High Back Office şi Stressless High Back Mint sunt ideale, asigurând o postură corectă şi reducând oboseala, fără a compromite stilul Scaunul Kartell Maui, în nuanţa de roşu, semnat de celebrul designer Vico Magistretti, aduce o notă vibrantă şi plină de energie în cameră, stimulând creativitatea şi dorinţa de a explora, în timp ce versiunea gri deschis combină eleganţa cu confortul. În plus, fotoliile recliner cu taburet Stressless, ce se pot vedea si in Showroom SensoDays Baneasa, oferă un nivel superior de confort. Cu tehnologiile Plus System şi Glide System, acestea se ajustează automat pentru a susţine corect gâtul şi zona lombară, adaptându-se perfect mişcărilor tale. Fie că vrei să te destinzi sau să te bucuri de o carte bună în confort deplin, aceste fotolii îţi asigură un nivel de confort premium care transformă fiecare moment într-o experienţă de relaxare desăvârşită.

Birouri elegante pentru performanţă maximă

Pentru a sprijini concentrarea şi eficienţa în timpul studiului, SensoDays propune o gamă de birouri de calitate superioară. Masa Stressless Bordeaux se remarcă prin versatilitatea sa, fiind ideală atât pentru un home office elegant cât şi pentru dining. De asemenea, biroul Kartell, compact şi eficient, cu designul său modern şi funcţional, oferă un loc ideal pentru rezolvarea temelor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Iluminat şi biblioteci: ingrediente esenţiale pentru un spaţiu inspiraţional

Iluminatul este esenţial pentru crearea unui spaţiu de studiu productiv. Lămpile de birou Kartell, precum Veioza Kartell Geen, oferă o lumină clară şi uniformă, ideală pentru momentele de concentrare, în timp ce Veioza Kartell Aledin combină designul modern cu eficienţa energetică. Aceste surse de lumină se integrează perfect alături de bibliotecile Kartell, cum sunt Worm şi Polvara, care sunt concepute nu doar pentru a organiza şi expune cărţile, ci şi pentru a stimula curiozitatea şi învăţarea într-un spaţiu elegant şi funcţional. Împreună, aceste elemente contribuie la crearea unui mediu de studiu optim şi plăcut.

Relaxare after school

După o zi plină de provocări şi noi cunoştinţe acumulate la şcoală, este esenţial ca cei mici să se bucure de un spaţiu unde să se simtă bine după ore. Părinţii pot crea cu ajutorul unor canapele si fotolii potrivite, un loc special in living, unde să poată petrece momente plăcute împreună, savurând poveşti şi bucurându-se de activităţi recreative alături de copilul lor. Living-ul casei tale, ca spaţiu dedicat relaxării, contribuie la consolidarea legăturii dintre părinte şi copil, transformând fiecare moment în amintiri de neuitat.

Cu peste 20 de ani de experienţă în design interior, SensoDays este partenerul ideal pentru a începe anul şcolar cu stil.  Indiferent dacă îţi doreşti să pregăteşti un ambient în care copilul tău să poată studia în confort absolut sau îţi propui să amenjaezi un spaţiu în care acesta să se poată relaxa şi dezvolta armonios după şcoală, SensoDays oferă soluţii complete şi inspirate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.