Receptivă la solicitările partenerilor cu care interacţionează şi ale beneficiarilor finali prin soluţiile oferite, Up România este aproape de fiecare prin serviciile promovate. Având în vedere că tot mai mulţi dintre clienţii săi din domeniul privat şi bugetar aleg să-şi recompenseze angajaţii cu vouchere de vacanţă, prin site-ul dedicat vacanteromanesti.ro, Up România le pune acestora la dispoziţie informaţii practice, exemple de calcul şi soluţii de contractare şi comandă facile.
Site-ul vacanteromanesti.ro reprezintă un reper pentru cei care au primit vouchere de vacanţă Chèque Vacances pentru a-şi alege locaţia preferată dintr-o reţea diversificată, la nivel naţional: pensiuni, hoteluri, unităţi de tratament balnear, agenţii de turism. Mai mult, unităţile turistice partenere Up România pot publica oferte sau promoţii, iar beneficiarii le pot consulta cu uşurinţă, pentru a se bucura împreună cu cei dragi de vacanţe frumoase la preţuri avantajoase.
Ţinând cont de actualizările legislative din iunie 2017, atât angajatorii din sistemul bugetar, cât şi cei din mediul privat pot alege să îşi manifeste aprecierea şi respectul pentru salariaţi prin oferirea primelor de vacanţă, sub formă de vouchere de vacanţă. Acestea reprezintă o modalitate eficientă de a motiva angajaţii prin suplimentarea bugetului de concedii, asigurând astfel timp pentru recuperarea capacităţii de muncă, prin petrecerea timpului de calitate cu cei apropiaţi în locuri turistice din România.
Valorile oferite în vouchere de vacanţă sunt scutite de contribuţii salariale şi patronale până la 8.700 lei pe an pentru un salariat din domeniul privat, iar angajaţii din sectorul bugetar pot beneficia de vouchere de vacanţă până la 1.450 lei de persoană, acordate până la 30 noiembrie 2018.
Pentru a oferi informaţii specifice fiecărui tip de public, site-ul vacanteromanesti.ro prezintă secţiuni separate pentru instituţii bugetare, respectiv pentru companii. Astfel, instituţiile de stat primesc aici consultanţă pentru achiziţia voucherelor de vacanţă, astfel încât să fie distribuite cât mai rapid salariaţilor.
Pe lângă ghidul pus la dispoziţie pe site, Up România oferă consiliere specializată, printr-o echipă dedicată, atât instituţiilor şi companiilor care doresc să achiziţioneze vouchere de vacanţă pentru salariaţi, cât şi unităţilor turistice ce doresc să intre în reţeaua de parteneri afiliaţi.
Cum funcţionează voucherele de vacanţă
Sistemul de funcţionare a voucherelor de vacanţă este unul simplu: instituţia client achiziţionează vouchere de la Up România, le oferă angajaţilor, iar aceştia plătesc cu vouchere serviciile turistice achiziţionate de la unităţile partenere. Ulterior, Up România rambursează contravaloarea voucherelor primite de către unităţile turistice respective.
Voucherele de vacanţă se pot folosi în orice destinaţie pe teritoriul României, achitându-se cazarea, masa, agrementul sau tratamentele balneare în unităţile partenere ale firmei emitente şi pot fi utilizate timp de un an de la emiterea lor.
Voucherele de vacanţă, un stimulent de creştere pentru turismul românesc
Sistemul voucherelor de vacanţă este foarte apreciat, de asemenea, şi de unităţile turistice (agenţii şi unităţi de cazare) deoarece reprezintă un stimul pozitiv în dezvoltarea turismului românesc crescând atât cererea de piaţă, cât şi calitatea serviciilor oferite. Aceste efecte pot impulsiona crearea de locuri de muncă în turism, precum şi dezvoltarea infrastructurii.
În 2017, volumul comandat de vouchere de vacanţă a crescut cu 120% faţă de 2016. De asemenea, numărul de clienţi Up România care au optat pentru motivarea salariaţilor prin prime de vacanţă sub formă de vouchere de vacanţă a crescut cu 40% faţă de anul 2016.
Lunile în care s-au înregistrat cele mai multe comenzi au fost mai şi iulie, iar cele mai multe vouchere au fost utilizate în agenţii de turism. Topul judeţelor care au ales să acorde vouchere de vacanţă salariaţilor este: Bucureşti/Ilfov, Galaţi şi Botoşani, urmate de Cluj şi Buzău.
Site-ul vacanteromanesti.ro, creat de Up România, va stă la dispoziţie pentru alegerea vacanţei dorite!
***
Grupul Up:
Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Comercializează produse şi servicii sub diferite forme: cecuri, carduri sau aplicaţii mobile în 17 ţări. În fiecare zi, însoţeşte peste 21 de milioane de utilizatori din întreaga lume. În 2015, Grupul Chèque Déjeuner a devenit Grupul Up: un nume al progresului, dinamismului şi optimismului, care reflectă diversitatea ofertei sale. www.up-group.coop.
Despre Up România
Up România (noua identitate a Chèque Déjeuner România):
Up România a fost înfiinţată în anul 2002 şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 700.000 de beneficiari. Portofoliul său de produse include tichete de masă pe suport de hârtie şi carduri de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă, tichete de creşă Chèque Bébé.
Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.