Pandemia generată de COVID-19 a reuşit să ne dea vieţile peste cap. Locuri de muncă pierdute, limitarea socializării, evenimente importante amânate, toate au luat o turnură diferită şi a trebuit să ne adaptăm din mers anumitor reguli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte evenimentele, acestea au trecut printr-o serie de modificări din primăvara anului 2020: au fost interzise, apoi, treptat, s-a permis accesul cu un număr din ce în ce mai mare de invitaţi în funcţie de locaţie. Mulţi au ales să amâne petrecerile până ce pandemia va trece, pe când alţii au decis să le ţină conformându-se regulilor impuse.

Dacă şi tu ai ales să-ţi organizezi o nuntă restrânsă în pandemie, cu puţini invitaţi, iată cinci trucuri prin care o poţi face, astfel încât să nu îţi ia mai mult de câteva săptămâni. 

Descoperă cum îţi poţi organiza nunta în câţiva paşi simpli!

Tot ce trebuie să faci este să găseşti o locaţie cu grădină sau o livadă frumoasă, să-i anunţi pe toţi cei dragi printr-o scurtă invitaţie şi să faci un playlist cu melodiile preferate. Ah, şi ce era mai important, comandă online un tort pentru evenimente de la cofetăria preferată - cofetariaarmonia.ro. Dulcele este nelipsit de la orice eveniment.

  1. Caută locaţia potrivită

Primul pas este să cauţi o locaţie care are grădină sau un spaţiu exterior generos pentru desfăşurare. Un restaurant cu multă verdeaţă sau chiar livada bunicilor va fi locul potrivit pentru un eveniment restrâns, de 30 - 50 persoane.

  1. Notează-ţi persoanele pe care vrei să le inviţi

Realizează o listă cu persoanele din familie şi câţiva prieteni apropiaţi care ştii sigur că vor veni la eveniment. Dacă ţi se pare că nu este de ajuns invitaţia prin telefon, poţi face o invitaţie digitală pe care să le-o trimiţi pe e-mail sau chiar una fizică. Ţine cont că trebuie să ai timp la dispoziţie pentru a le înmâna.

  1. Renunţă la felurile clasice de mâncare

În locul celor patru feluri de mâncare servite de obicei la evenimentele clasice, aperitiv, peşte, sarmale, friptură, de data aceasta poţi alege un bufet suedez. Gândeşte alături de bucătarul locaţiei un bufet cu tot felul de aperitive reci şi calde, brânzeturi şi platouri cu diverse bunătăţi. Invitaţilor sigur le va plăcea şi, în plus, vei reduce semnificativ procentul de mâncare aruncată după eveniment. Poţi citi aici mai multe despre mâncarea risipită.

  1. Nu uita să comanzi un tort delicios

Tortul nu trebuie să lipsească de la un eveniment aşa important! Aici poţi fi o persoană creativă şi poţi alege ce sortiment de blat sau cremă îţi doreşti, astfel încât să te încânte şi pe tine, dar şi pe invitaţi. De exemplu, cofetarii de la Cofetăria Armonia lucrează fiecare tort în laboratorul propriu şi folosesc cele mai bune ingrediente, iar papilele gustative vor dansa de fericire.

  1. Realizează un playlist cu muzica ta preferată

Nu ai nevoie de un DJ pentru a te distra. Dacă evenimentul este unul restrâns, cu puţini oameni, şi bugetul nu îţi mai ajunge pentru a închiria un DJ, pregăteşte un playlist cu melodiile preferate şi dă-i play pe tot parcursul serii. În plus, orice invitat va avea posibilitatea să adauge câte o melodie preferată.

Putem spune că pandemia a reuşit să ne arate că evenimentele restrânse, în familie, sunt mai frumoase şi speciale. Ai timp să te bucuri de fiecare detaliu şi de fiecare invitat în parte şi, nu în ultimul rând, ai nevoie de mult mai puţin timp pentru organizare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.