Sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 11.00, la Palatul Noblesse, sub egida Noblesse Academy, prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan va susţine un workshop interactiv cu tema "Creierul şi emoţiile. Gândurile care ne transformă viaţa".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul este primul dintr-o serie de 12 ateliere ce prezinta un concept unic in Romania: Atelierele “Arta Fericirii”– presupun participarea la filmarea live a unui interviu realizat de Mirela Vasadi Blasius, urmat de un dialog direct cu invitatul special.

Iti doresti o schimbare substantiala in viata? Vrei sa descoperi mai multe cai ale cunoasterii, sa te dezvolti si sa-ti regasesti resursele catre Fericire?

Acum ai ocazia sa participi la un eveniment premium, un concept unic in Romania.

Vei urmari cum se inregistreaza emisiunea de televiziune „Arta Fericirii”, cu Mirela Vasadi Blasius.

Dupa ce vei descoperi tainele unei filmari, vei intra in dialog direct cu invitatul emisiunii, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, in cadrul unui workshop de doua ore.

Totul, intr-o atmosfera exclusivista, la Palatul Noblesse din Bucuresti.

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan - medic neurolog si psihiatru, autor a numeroase tratate, lucrari si carti de certa valoare stiintifica dar si eseistica, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale Filosofiei Stiintei. 
Celebra sa carte "Inteligenta materiei", un best seller, a fost distinsa cu premiul pentru filosofie al Academiei Romane (1992).
Este autorul cartilor: "Somnul Ratiunii", "Mintea de dincolo", "Catre noi insine", "In cautarea sensului pierdut".

Gandul e creator, e cea mai puternica forta din Univers. Iar a gandi inseamna a transforma nevazutul in vazut. Acest principiu va sta la baza Atelierului: "Creierul si emotiile. Gandurile care ne transforma viata".

"Creierul e cel care detine misterul intregii noastre existente. In ADN-ul nostru sunt inscrise premizele sanatatii si ale bolii", spune profesorul Constantin Dulcan.

"Cand comit un act contrar Legii Binelui, imi creez singur mecanismele biochimice care duc la boala. Chiar si la nivelul creierului, innoirea celulelor noastre nervoase este favorizata de o gandire constructiva, optimista si este inhibata de agresivitate, furie si depresie. 

Orice emotie negativa blocheaza celulele sistemului imunitar pentru cinci, sase ore. Asta inseamna ca un gand de invidie, de rautate, un necaz ne lasa organismul fara aparare pentru cateva ore. 
Pana si ADN-ul nostru face diferenta intre bine si rau."

Program:
- 10:30 - 11:00: Welcome! Morning Coffee
- 11:00 - 12:00: Filmare emisiune "Arta fericirii"; interviu LIVE cu dr. Constantin Dulcan
- 12:00 - 12:30: Coffee Break
- 12:30 - 14:30: Prezentarea temei; dialog interactiv cu dr. Constantin Dulcan

Pret: 250 RON / modul*
* Se acorda discount de 10% pentru inscrierea la toate atelierele "Arta Fericirii".

Modalitati de plata: transfer bancar.

Inscrieri: va rugam sa apelati numarul de telefon 0725 942 085 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail cultural@palatulnoblesse.ro.

Rezervarea se face prin confirmarea ordinului de plata.

Loc de desfasurare: Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, aflat in inima Bucurestiului, str. Sfintilor, nr. 7, in spatele Spitalului Coltea.

Locuri limitate: 37 de persoane.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/noblesseacademy/ pentru a fi la curent cu informatii despre cursurile si Atelierele ce au loc la Palatul Noblesse.

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un lifestyle valoros.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- dezvoltare prin arte, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu in stil eclectic, situata pe strada Sfintilor, nr 7. Din 1903 pana in anii ’50, cladirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat in posesia Partidului Comunist si a devenit Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei, Sectorul 2.  Retrocedata mostenitorilor legali, cladirea va fi  vanduta unui nou proprietar, iar in final va ajunge in posesia unei banci. Mai mult de 20 de ani este nelocuita, timpul lansand grave amprente asupra ei, insa din 2012 intra in posesia Group-ului Noblesse care o restaureaza in totalitate, redandu-i frumusetea si eleganta, devenind un centru unic in Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.