Grupul LEGO dezvăluie mult aşteptata gamă de seturi LEGO Fortnite, cu posibilitatea de precomandă. Printre noile seturi se regăsesc: LEGO Fortnite Durrr Burger, LEGO Fortnite Supply Llama, LEGO Fortnite Peely Bone şi LEGO Fortnite Battle Bus. Noua colecţie este prima gamă de seturi LEGO inspirată de personajele, locurile şi itemurile recognoscibile din jocul de construcţie şi supravieţuire LEGO Fortnite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

LEGO Fortnite poate fi accesat în cadrul Fortnite. Lansată în decembrie 2023, aceasta este prima experienţă de joc rezultată în urma parteneriatului pe termen lung dintre Epic Games şi Grupul LEGO pentru a crea spaţii digitale distractive şi sigure, atât pentru copii, cât şi pentru familii, scopul fiind acela de a îmbina cu succes jocurile fizice şi digitale. 

Primul set este LEGO Fortnite Supply Llama, un set de 691 de piese potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 12 ani, ce permite fanilor să creeze în detaliu personaje emblematice folosind o varietate de accesorii precum un Grappler, Slurp Juice, Rough Ruby, Backpack, Good Luck Charm, Slap Juice sau Dynamite

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Urmează LEGO Durrr Burger, care este o recreare din piese colorate a mascotei emblematice a restaurantului din LEGO Fortnite. Acest set de 193 de piese este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 9 ani şi include detalii precum ochii şi limba, plus măslina pe scobitoare a mascotei.

 

Pentru fanii adulţi, setul LEGO Fortnite Peely Bone, din 1.414 de piese, aduce aventura în afara ecranului, macheta având braţe mobile şi accesorii detaliate precum Peely Pick Pickaxe, Paint Launcher şi Banana Bag Back Bling.

În cele din urmă, faimosul Battle Bus îşi va face loc în LEGO Fortnite luna viitoare şi va figura, de asemenea, ca un set LEGO. LEGO Fortnite Battle Bus, din 954 de piese, este o replică incredibilă din cărămizi a balonului cu aer cald din joc şi are roţi şi un acoperiş detaşabil, în nuanţele emblematice de albastru şi galben.

Potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 10 ani, acesta este plin de detalii captivante, inclusiv Slurp Juice, Grappler, Pickaxes şi Slap Juice. De asemenea, sunt incluse nouă minifigurine LEGO - Batalion Brawler, Adventure Peely, Brite Bomber, Cuddle Team Leader, Cube Assassin, Trespasser Elite, Drift, Meowscles şi Raven - care pot fi toate aşezate în autobuz pentru a experimenta mai mult jocul de rol.

În LEGO Fortnite, jucătorii pot explora lumi diferite în care magia construcţiilor LEGO şi Fortnite se întâlnesc, inclusiv construirea adăposturilor, jocul de rol în pielea personajelor preferate din Fortnite, colectarea de alimente şi resurse şi căutarea de zone ascunse. Jocul primeşte actualizări de conţinut în mod regulat, inclusiv introducerea recentă a două moduri noi, modurile Cozy şi Expert, care se adresează jucătorilor de toate nivelurile de experienţă.

LEGO Fortnite este clasificat E10+/PEGI 7 şi este disponibil pentru a fi jucat gratuit pe PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch™, PC pe Epic Games Store, Android şi servicii de streaming de jocuri bazate pe cloud. Toate experienţele din Fortnite (inclusiv LEGO Fortnite) utilizează controlul parental şi caracteristici de siguranţă Epic Games.

Precomandă-le acum live pe LEGO.com/Fortnite.

Despre LEGO Group 

Misiunea LEGO Group este de a inspira şi dezvolta constructorii de mâine prin puterea jocului. Sistemul LEGO în joacă, având la bază cărămizile LEGO, le permite copiilor şi fanilor să construiască şi să reconstruiască orice îşi pot imagina.

LEGO Group a fost fondat în Billund, Danemarca, în 1932, de Ole Kirk Kristiansen, numele său derivând din cele două cuvinte daneze LEg GOdt, care înseamnă „Joacă-te bine”.

Astăzi, LEGO Group rămâne o companie de familie cu sediul central în Billund. Produsele sale sunt acum vândute în peste 120 de ţări din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii: www.LEGO.com.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.