Internaţionalul francez Youssouf Fofana a semnat un contract cu AC Milan valabil până în iunie 2028, a anunţat, sâmbătă, clubul italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Format la Strasbourg, Fofana, în vârstă de 25 de ani, evolua la AS Monaco din 2020, unde avea contract până în iunie 2025.

Potrivit presei italiene, AC Milan, vicecampioană europeană în 2024, va plăti 20 de milioane de euro - o sumă care ar putea ajunge la 25 de milioane de euro - pentru internaţionalul francez, care a jucat în trei meciuri la Euro 2024.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La Milan, echipă antrenată de portughezul Paulo Fonseca, el va fi alături de alţi patru jucători francezi: portarul Mike Maignan, fundaşii Théo Hernandez şi Pierre Kalulu şi mijlocaşul Yacine Adli.

AC Milan va începe sezonul 2024-25 sâmbătă, când va primi vizita echipei Torino.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.