Campioana din 2024, CSO Voluntari, a anunţat, vineri, transferul jucătoarei Rodica Buterez, căpitanul naţionalei României. CSO Voluntari va juca şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Desemnată voleibalista anului 2022 în România, Buterez soseşte la CSO Voluntari după o primă experienţă în străinătate, la echipa germană SC Potsdam, vicecampioana şi câştigătoarea SuperCupei.

Până în vara anului trecut, voleibalista a evoluat cinci sezoane la CSM Târgovişte, cu care a câştigat titlul de campioană în 2021.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Prezenţa noastră în calificările CEV Champions League a fost cu siguranţă un plus în decizia ei de a reveni în ţară. Ne bucurăm că alegerea ei a fost Voluntari şi abia aşteptăm să o cunoaşteţi. Bun venit, Rodica!”, a precizat CSO Voluntari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.