Clubul turc Galatasaray Istanbul a anunţat miercuri seara că a încheiat o înţelegere cu clubul italian Napoli pentru împrumutul atacantului nigerian Victor Osimhen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Victor Osimhen (25 de ani) va fi împrumutat la Galatasaray Istanbul pentru sezonul 2024-2025, fără opţiune de cumpărare. El va purta tricoul cu numărul 45 şi va pimi un salariu stagional net de 6 milioane de euro.

Campion şi golgeter în 2022-2023 în Serie A, Osimhen a intrat în coflict cu conducerea lui Napoli după un dezamăgitor campionat 2023-2024: un loc zece în clasament pentru clubul din sudul Italiei şi doar 15 goluri înscrise de nigerian în campionat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Chiar dacă au existat cluburi doritoare să-l înregimenteze pe atacantul napoletan, revendicările sale salariale, dar şi clauza de eliberare inclusă de Napoli în contract – 130 de milioane de euro, au descurajat eventualii pretendenţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.