Japoneza Naomi Osaka, canadianca Bianca Andreescu şi elveţianul Stan Wawrinka au primit wild card-uri pe tabloul principal al US Open, a anunţat, miercuri, Asociaţia Americană de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Japoneza Osaka, care numără US Open 2018 şi 2020 printre cele patru titluri de Grand Slam ale sale, a revenit în competiţie în ianuarie, după naşterea fiicei sale, şi a evoluat în patru turnee WTA 1000 în acest sezon.

Canadianca Andreescu, campioana din 2019 de la US Open, a revenit în competiţie în acest an după ce a lipsit nouă luni din cauza unei accidentări la spate şi a ajuns în turul al treilea la Roland Garros.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Pentru elveţianul Wawrinka, care a câştigat cel mai recent dintre cele trei titluri de Grand Slam la US Open 2016, wildcard-ul îi oferă cea de-a 72-a prezenţă pe tabloul principal al unuia dintre cele patru turnee de grand slam, urcând pe locul cinci în clasamentul all-time.

Austriacul Dominic Thiem, campionul US Open 2020, care a anunţat anul acesta că se va retrage după sezonul 2024 din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, a primit de asemenea un wildcard.

US Open va avea loc în perioada 26 august - 8 septembrie la New York.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.