Meciul dintre echipele naţionale ale Germaniei şi Danemarcei, din optimile de finală ale Campionatului European de fotbal, întrerupt din cauza condiţiilor atmosferice, s-a reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arbitrul englez al meciului dintre Germania şi Danemarca a decis în minutulo 36 să întrerupă meciul de la Dortmund, din cauza condiţiilor atmosferice. Michael Oliver, arbitrul partidei, a sesizat fulgere dese deasupra arenei şi a trimis jucătorii la vestiare. În câteva minute după ce jucătorii au plecat la vestiare, a început şi grindina.

După ce vremea s-a calmat, jucătorii au revenit pe teren şi, după o scurtă încălzire, meciul s-a reluat. Întreruperea a fost de aproape 25 de minute.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.