Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări care a avut loc duminică, la un meci între două echipe de juniori din Paraguay.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nacional de San Bernardino juca cu Boquerón FBC din Asunción în campionatul Paraguayului U15.

Cu puţin timp înainte de fluierul final, tânărul Ismael a fost atacat pe teren. Potrivit antrenorului său de la Nacional, Leonardo Vit, tânărul jucător a fost lovit cu piciorul în spate şi a căzut inconştient în braţele sale. La pământ, Ismael a primit apoi „ alte două sau trei lovituri de la alte persoane”, potrivit lui Leonardo Vit. Victima, inconştientă, a fost apoi dusă la spital, unde a murit duminică.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Parchetul a deschis o anchetă pentru omor prezumtiv, pentru a stabili circumstanţele morţii tânărului. Procurorul a citat un adolescent în vârstă de 14 ani, care s-ar fi prezentat singur autorităţilor, pentru a depune mărturie în calitate de suspect.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.