O farsă cu petardă a lui Roberto Alvarado, fotbalistul echipei Chivas, la conferinţa de presă a clubului s-a întors împotriva sa, presa mexicană considerând acţiunea nepotrivită şi ieşind în semn de protest, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Alvarado a aruncat petarda în sala de presă ca parte a unei presupuse farse înainte de conferinţa de presă de joi din Verde Valle, Guadalajara, ceea ce a dus la reclamaţii din partea reporterilor.

„Incredibil ce s-a întâmplat astăzi la Chivas ... În aproape 15 ani de când sunt acreditată la această echipă, acest lucru nu s-a întâmplat NICIODATĂ. NU a fost o glumă, aşa cum susţin ei. Au aruncat un „exploziv” în uşa sălii de presă cu toată lumea înăuntru”, a scris jurnalista Karina Herrera pe platforma de socializare X.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Alţi reporteri au distribuit fotografii şi înregistrări video cu petarda şi au spus că aceasta a lovit un cameraman în picior. După explozia petardei, jucătorii prezenţi la conferinţa de presă, Jose Castillo şi Fernando Beltran, au cerut tuturor să rămână calmi.

Povestea a devenit virală în social media, iar Alvarado şi-a asumat responsabilitatea pentru farsă şi a prezentat scuze. Jucătorul a declarat că nu a avut nicio intenţie să declanşeze petarda în sala de presă, aceasta fiind o glumă la adresa coechipierilor săi.

Unii reporteri au revenit ulterior în sala de conferinţe, deşi presa locală a condamnat ferm acţiunile jucătorului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.