Un minut de reculegere va fi păstrat la meciul de joi din Liga Naţiunilor dintre Anglia şi Grecia, în memoria lui George Baldock, după decesul internaţionalului grec, a anunţat UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"UEFA doreşte să transmită condoleanţe familiei lui George Baldock, Federaţiei de Fotbal din Grecia (HFF) şi Panathinaikos FC în urma decesului subit şi prematur al internaţionalului grec", a transmis forul european într-un comunicat.

"În urma unei solicitări din partea HFF, se va păstra un minut de reculegere înaintea meciului din această seară din Liga Naţiunilor dintre Anglia şi Grecia, de pe stadionul Wembley, iar ambele echipe vor purta banderole negre în timpul jocului."

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cadavrul fundaşului de 31 de ani al echipei Panathinaikos şi al Greciei, de origine britanică, a fost găsit miercuri într-o piscină de la locuinţa sa din Glyfada, o suburbie din sudul Atenei, au declarat surse din poliţie.

Cauza decesului este necunoscută.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.