Jucătorul Denis Drăguş a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că naţionala României joacă meciul cu Slovacia cu gândul la victorie şi la primul loc în grupa E de la Euro-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Familia a fost alături de noi de la început, a fost important că am putut sta o după-amiază alături de ei, ne-au încărcat, suntem mai mult decât pregătiţi pentru meciul de miercuri. Cred că toată Europa a fost uimită de suporterii români. Ne-am recuperat bine, toată lumea şi-a făcut treaba bine, am dat totul şi pe aspectul ăsta şi suntem pregătiţi pentru Slovacia, Mergem să câştigăm, să luăm locul 1 în grupă, cu gândul ăsta plecăm, şi să facem lumea din nou fericită. După ce am văzut şi simţit la acest Euro, aş renunţa şi la mai mulţi ani din carieră ca să joc un sfert de finală la 6 iulie, când e ziua mea. Suntem gata să dăm şi ultima picătură pe teren, pentru România”, a declarat Drăguş.

România a fost învinsă, sâmbătă, de Belgia, scor 2-0, în grupa E de la Euro-2024 şi joacă meciul decisiv pentru calificarea în optimi, miercuri, de la ora 19.00, cu Slovacia.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.