Fondul de premiere pentru turneul US Open din acest an a fost majorat cu 15%, ajungând la 75 de milioane de dolari. Este cea mai mare sumă destinată premierilor din istoria tenisului, a anunţat miercuri Asociaţia de Tenis din Statele Unite (USTA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campionii de la simplu masculin şi feminin în turneul de Grand Slam US Open din acest an vor câştiga câte 3,6 milioane de dolari, o creştere cu 20% faţă de anul trecut.

Toate rundele de pe tabloul principal 2024, dar şi turneul de calificare din acest an vor înregistra o creştere a premiilor în bani. Drept urmare, cei care pierd în primul tur al tabloului principal vor câştiga pentru prima dată 100.000 de dolari, în creştere cu 23% faţă de 2023, în timp ce premiile în bani pentru runda finală de calificări au fost majorate cu 16%, ajungând la 52.000 de dolari.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Premiile totale pentru dublu masculin şi feminin vor creşte cu 9% faţă de ediţia din 2023, în timp ce premiile totale pentru dublu mixt vor creşte cu 18%.

US Open se va desfăşura în perioada 26 august - 8 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.