Tenismanul italian Jannik Sinner a câştigat duminică primul său turneu din poziţia de lider al clasamentului mondial ATP. Sinner s-a impus în turneul ATP 500 de la Halle, învingându-l pe Hubert Hurkacz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Jannik Sinner (22 de ani, locul 1 ATP) a avut nevoie de o oră şi 49 de minute pentru a se impune în două seturi în faţa favoritului numărul 5 al turneului german, polonezul Hubert Hurkacz (27 de ani, locul 9 ATP). Sinner a câştigat cu scorul de 7-6(8), 7-6(2), trecându-şi în palmares al patrulea titlu din acest an şi al 14-lea din carieră.

Turneul de la Halle este primul disputat de Jannik Sinner de când a devenit lider al clasamentului mondial, italianul devenind al optulea jucător care câştigă un titlu odată cu primul turneu la care participă ca numărul 1 ATP, primul după Andy Murray, în 2016.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În acest sezon, Sinner a disputat 42 de meciuri, câştigând 38 şi bifând 4 înfrângeri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.