Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus la 18 luni suspendarea iniţială de 4 ani a lui Paul Pogba pentru dopaj. Prin urmare, mijlocaşul câştigător al Cupei Mondiale din 2018 va putea reveni pe teren din martie 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pogba a fost suspendat iniţial pentru 4 ani în urma unui test pozitiv la testosteron efectuat în august 2023, după meciul dintre Juventus Torino şi Udinese.

Internaţionalul francez va putea să înceapă antrenamentele cu Juventus - cu care rămâne sub contract până în iunie 2026 - din ianuarie anul viitor. Prin urmare, o revenire ar fi posibilă din martie 2025.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

"Ultima dată când am verificat, eram încă jucător la Juve, aveam un contract, dar nu am avut ocazia să vorbesc cu preşedintele sau cu antrenorul... A fost tăcere. Cred că aşteaptă rezultatul apelului, dar va trebui să îi întrebaţi”, a declarat el în iulie pentru Sky Sports. 

El consideră că nu este «terminat», chiar dacă nu a mai jucat de 14 luni. „Mă simt ca un copil care vrea să devină profesionist. Mă antrenez şi fac tot ce pot pentru a reveni pe teren. Vreau să lupt împotriva acestei nedreptăţi".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.