SC Oţelul Galaţi anunţă transferul mijlocaşului belgian Samy Bourard, care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, născut în Liège, Belgia, dar şi cu naţionalitate marocană, are o experienţă internaţională bogată, evoluând în campionate din Belgia, Ţările de Jos, Ungaria şi Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Samy este cunoscut pentru versatilitatea sa pe teren, putând evolua atât ca mijlocaş ofensiv, cât şi ca mijlocaş stânga.

Format la academia celui mai important club belgian, RSC Anderlecht Bruxelles, Samy Bourard a  fost o prezenţă constantă a clubului în UEFA Youth League timp de 3 sezoane, reuşind să evolueze în competiţia europeană dedicată juniorilor de 23 de ori, marcând şi 6 goluri. A făcut apoi pasul către seniori şi a evoluat pentru echipe precum Sint-Truiden (Belgia), FC Eindhoven şi ADO Den Haag (Ţările de Jos), precum şi pentru Fehérvár (Ungaria). Ultimul său club înainte de a îmbrăca tricoul Oţelului a fost Hapoel Hadera din Israel.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Samy Bourard are o experienţă acumulată în fotbalul european, evoluând în câteva campionate importante. În Keuken Kampioen Divisie (Ţările de Jos, Liga 2), a evoluat în 94 de meciuri şi a marcat 21 de goluri, demonstrând abilităţi ofensive remarcabile. În Ligat ha’Al (Israel, Liga 1), a jucat 58 de meciuri şi a înscris 10 goluri, contribuind substanţial la performanţele echipei sale. De asemenea, în Eredivisie (Ţările de Jos, Liga 1), a acumulat 17 meciuri şi a marcat 3 goluri, iar în Jupiler Pro League (Belgia, Liga 1), a avut 5 apariţii.

De asemenea, Bourard a avut prezenţe constante la nivelul echipelor naţionale de juniori ale Belgiei (U17 şi U18 – 13 meciuri, 3 goluri), un indicator al potenţialului său încă din tinereţe.

„Este o onoare să mă alătur SC Oţelul Galaţi. Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre fanii săi pasionaţi. Abia aştept să intru pe teren şi să dau totul pentru echipă. Sper să contribuim împreună la îndeplinirea obiectivelor acestui sezon şi să aducem multe bucurii suporterilor noştri”, a declarat Samy Bourard, jucător SC Oţelul Galaţi

Samy Bourard este deja la dispoziţia managerului tehnic Dorinel Munteanu şi a intrat în programul de pregătire al echipei, mijlocaşul urmând a debuta pentru Oţelul imediat ce va atinge parametrii fizici impuşi de staff-ul tehnic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.