Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să se “depăşească” în meciul împotriva campioanei FCSB, din această săptămână, din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Întâlnim campioana României şi este o provocare pentru tot ce înseamnă Farul. Trebuie să ne depăşim, să facem un meci mare pentru că adversarul este foarte bun. Scopul nostru este să jucăm bine, să câştigăm, aceasta este identitatea noastră dintotdeauna pentru că victoria aduce bucurie. Trebuie să fim reactivi, foarte buni şi să facem un meci fără greşeală ca să sperăm să câştigăm. Vom merge să fim noi, cu toate că adversarul cred că ne va pune în dificultate. Suntem pregătiţi, am venit după un meci foarte bun acasă”, a spus Hagi.

El consideră că până acum startul de campionat a fost interesant. “Văd că echipele toate fac faţă, loturi foarte bune... Sperăm ca noi să facem faţă. Sperăm să o facem mai bine decât ceilalţi, care sunt concurenţii noştri”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Farul Constanţa va întâlni FCSB, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a cincea a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.