Echipa Gloria Buzău a încheiat sâmbătă seara la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Buzău, Burmaz a trimis puţin pe lângă poartă încă din minutul 7, pentru ca oaspeţii să deschidă scorul după alte trei minute, atunci când Petrila a trimis în careu şi Papeau a marcat din şase metri. În minutele 12 şi 13 ambele echipe au cerut, pe rând penalti. Petrila a căzut în careul gazdelor la un duel cu Ferraresso, iar Ricardo Matos a căzut în careul rapidist, în urma unui contact cu Alex Paşcanu. Arbitrul Horaţiu Feşnic nu a acordat nimic, iar Matos a fost aproape de egalare în minutul 38, când lovitura  lui de cap nu a prins cadrul porţii.

După pauză, Işfan a şutat periculos la poarta elveţianului debutant în Superligă, Siegrist, în minutul 54, iar în minutul 75Borza a comis un henţ în careu şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru buzoieni. A executat Budescu şi a egalat, în minutul 76. Rapidiştii au trecut pe lângă gol în minutul 86, când Canadjija a scos de pe linia porţii, şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Rapid ocupă poziţia a 12-a în ierarhia Superligii, cu 4 puncte, iar Gloria Buzău are 5 puncte şi se află un loc mai sus, pe 11.

GLORIA BUZĂU: Railean – Ferraresso (Cr. Dumitru 78), Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu – Canadjija, Akhmatov (David Tavares 61) – Tescan (Mihaiu 61), D. Benzar (Budescu 60), Işfan (I. Gheorghe 78) - Ricardo Matos. ANTRENOR: Andrei Prepeliţă

RAPID: Siegrist - Braun, Cr. Ignat, Al. Paşcanu, Borza – Papeau (Micovschi 73), Kait, Diogo Mendes (Oaidă 58), Petrila – Hasani (El Sawy 73), Burmaz (A. Rrahmani 58). ANTRENOR: Neil Lennon

Cartonaşe galbene: Canadjija 28, Cr. Dumitru 82

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei – Claudiu Marcu

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Imre-Laszlo Bucsi

Observator: Irina Mîrţ

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.