Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu formaţia Corvinul, contând pentru Supercupa României, este unul foarte important.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elias Charalambous a prefaţat duelul FCSB - Corvinul din Supercupa României. Antrenorul campioanei e încrezător de faptul că ”roş-albaştrii” vor pune mâna pe un nou trofeu.

”E un joc foarte important pentru noi. E un trofeu pus în joc şi vrem să debutăm în noul sezon în cel mai bun mod posibil. Vrem să câştigăm trofeul. Întâlnim un adversar periculos, care chiar dacă nu sunt în prima ligă, au arătat că au jucători care stau foarte bine din punct de vedere fizic. Jocul cu echipa Corvinul Hunedoara va fi foarte greu. Va fi un joc dificil, dar suntem pregătiţi pentru acest meci. Sper ca jucătorii FCSB-ului să facă un meci bun şi să îi facem din nou fericiţi pe fani, cu un nou trofeu câştigat. Toţii jucătorii mei au aşteptat ca nebunii să înceapă sezonul! Meciurile amicale din Olanda le-au tratat ca pe nişte meciuri oficiale. Abia aşteptau să înceapă sezonul”, a spus Charalambous, potrivit digisport.ro.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De cealaltă parte, Florin Maxim consideră că va fi un meci special.

”Vom juca pe un stadion frumos. Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit. Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut. Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanţă pentru jucători, dar şi de încărcătură. Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense şi solicitante. Mai aveam nevoie de câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost nişte temperaturi mai joase, iar acum a trebuit să ne readaptăm la temperaturile din România. Va fi un meci special şi pentru noi, dar şi pentru ei. Va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci. Aici se va face diferenţa. Încărcătura cu care ne va prinde e altfel. Dar, e un trofeu în joc şi ne dorim să îl câştigăm!”, a spus Maxim.

Campioana României, FCSB, şi câştigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara, vor lupta pentru trofeu joi, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.