Fostul lider WTA, Simona Halep, a declarat, vineri, că regretul său cel mai mare este că nu a reuşit să câştige aurul olimpic. Ea a precizat că şi-ar fi dorit mult să participe la Jocurile Olimpice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Halep a fost prezentă, vineri, la premierea medaliaţilor olimpici tricolori de către Ion Ţiriac.

Întrebată dacă pentru ea rămâne cel mai mare regret faptul că nu a câştigat aurul olimpic, Halep a răspuns: „Da. În primul rând rămâne un regret că nu am putut participa la Jocurile Olimpice. Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu la Jocurile Olimpice, dar am fost în 2012 la Londra şi mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci Olimpiada. Am mai jucat Fed Cup, am fost foarte aproape de o finală, dar totuşi nu se compară cu o Olimpiadă. De aceea, vreau să îi felicit pe toţi cei care sunt prezenţi aici pentru că ştiu cât de grea e munca din spatele Olimpiadei şi mai ales că presiunea este enormă ştiind că patru ani te antrenezi pentru un moment. Dar au fost capabili, puternici să câştige medalii pentru România”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Ea a vorbit şi despre cum a trăit competiţiile românilor de la JO 2024: “Mă bucur tot timpul când sportivii câştigă pentru că ştiu ce înseamnă şi ştiu cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoţii, stres, presiune, tensiune şi îi apreciez din tot sufletul şi îi felicit încă o dată. La canotaj mă simţeam un pic relaxată pentru că ştiam că fetele sunt puternice şi au mai câştigat medalii, iar la David acolo a fost acolo pe ultimul metru, ultimul moment, dar a fost o emoţie ca şi cum aş fi participat şi eu la acea cursă”.

Medaliaţii tricolori de la Jocurile Olimpice de la Paris au fost premiaţi, vineri, de Fundaţia Ion Ţiriac, sportivii primind maşini şi medalii de aur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.