Jucătorul italian Moise Kean va semna un contract cu gruparea AC Fiorentina, potrivit presei din Italia. Atacantul a ajuns în această după amiază la Florenţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Atacantul italian Moise Kean (24 de ani) va părăsi pe Juventus Torino şi va semna un contract pentru următorii cinci ani cu clubul AC Fiorentina. Gruparea viola îl va cumpăra pe Kean cu suma de 13 milioane de euro, iar jucătorul se află la Florenţa din această după amiază, urmând să efectueze examenul medical.

Moise Kean a fost cumpărat de Juventus în vara anului trecut, cu 30 de milioane de euro, de la echipa engleză Everton, după ce atacantul fusese împrumutat la gruparea piemonteză în stagiunile 2021-22 şi 2022-23. El a evoluat pentru torinezi în 79 de partide de Serie A, marcând 11 goluri.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.