Atacantul Serhou Guirassy a semnat un contract cu clubul Borussia Dortmund, finalista ultimei ediţii de Liga Campionilor, a anunţat joi gruparea germană pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul din Guineea, Serhou Guirassy (28 de ani), s-a despărţit de clubul VfB Stuttgart şi a semnat un contract pe patru ani cu Borussia Dortmund. Guirassy a suferit o accidentare într-un meci internaţional, la finele sezonului, iar Borussia l-a supus unui exmen medical minuţios pentru a-I afla starea de sănătate. Astfel, în comunicatul clubului, se arată că accidentarea internaţionalului din Guineea nu necesită intervenţie chirurgicală. Guirassy va urma un program de recuperare pentru câteva săptămâni şi va fi disponibil să joace în perioada următoare, susţin specialiştii.

Serhou Guirassy a marcat în sezonul trecut, 28 de goluri în 28 de meciuri disputate în Bundesliga pentru VfB Stuttgart, fiind al doilea golgeter al campionatului german după Harry Kane.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.