Scrimera Emma Şonţ a cucerit duminică, în Antalya, medalia de bronz a probei feminine individuale de spadă, în cadrul Campionatului European de Scrimă pentru tineret, U23.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emma Şonţ a dispus în sferturi de spadasina italiană Lucrezia Paulis, cu scorul de 15-13, iar în semifinale s-a înfruntat cu o altă reprezentantă a Italiei, Gaia Caforio. Italianca s-a impus cu 15-8, iar Emma a câştigat medalia de bronz a probei feminine individuale de spadă.

Emma Şonţ este legitimată la clubul bucureştean CSA Steaua, unde este antrenată de Mihai Popa, în timp ce la lotul naţional este pregătită de antrenorii Iulian Bratu şi Adrian Pop.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Este a doua medalie cucerită de delegaţia tricoloră la actuala ediţie a Campionatului European de Scrimă pentru tineret, din Antalya, după medalia de argint obţinută sâmbătă de Vlad Covaliu, în concursul masculin individual de sabie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.