Scrimerul dinamovist Iulian Teodosiu s-a impus vineri în Cupa României la sabie masculin. Sabina Martiş a cucerit trofeul la sabie feminin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Iulian Teodosiu (CS Dinamo Bucureşti) a adunat zece victorii din zece meciuri disputate în concursul desfăşurat vineri, în Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca), din Bucureşti.

Iulian Teodosiu l-a eliminat în semifinale pe George Dragomir, de la CSM Unire Slobozia, pe care l-a învins cu scorul de 15-12. Al doilea finalist a fost Vlad Covaliu (CS Dinamo Bucureşti), care l-a întrecut pe Matei Cîdu (CSA Steaua Bucureşti), cu 15-9. Finala a fost dominată de Iulian Teodosiu care s-a impus cu 15-7, cucerind medalia de aur a Cupei României la sabie masculin, ediţia 2024.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În concursul feminin s-a impus Sabina Martiş (CSA Steaua Bucureşti), învingătoare cu scorul de 15-9 în finala disputată împotriva Mariei Matei (CS Dinamo Bucureşti).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.