Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, a declarat, sâmbătă seară, că nu este uşor să joci împotriva României, apreciind că jucătorii săi au avut o mentalitate mai bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am jucat cu aceeaşi structură ca împotriva Slovaciei. Tielemans s-a descurcat fantastic de bine, la fel ca toţi ceilalţi. Suntem fericiţi că am luat aceste trei puncte şi acum vom vedea ce ne aduce următorul meci. Am presat puternic. României îi place să controleze meciurile. Nu e uşor împotriva lor, dar mentalitatea noastră a fost bună. Sunt foarte uşurat că am câştigat meciul, era foarte important să obţinem aceste trei puncte şi, desigur, am ratat câteva ocazii. Este păcat că avem nevoie de atât de multe ocazii pentru a marca. Cred că era posibil să înscriem 3, 4 sau 5 goluri în seara asta. Este minunat că ne creăm astfel de ocazii şi trebuie să spunem răbdare", a declarat Tedesco la conferinţa de presă de după meci.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

La Koln, golurile au fost marcate de Tielemans ‘2 şi De Bruyne ’80.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.