Denis Drăguş a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Belgia, scor 0-2, de la Euro 2024, că el şi colegii săi s-au ridicat la nivelul jocului, deşi au înfruntat jucători “de o calitate incredibilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Am intrat un pic mai greu în meci. Dar am arătat că puteam şi noi să marcăm, am avut ocazii. Am întâlnit o echipă extraodrinară, cu jucători de o calitate incredibilă, dar eu cred că ne-am ridicat la nivelul meciului. Puteam să egalăm. Trebuie să luăm lucrurile pozitive. Mergem să ieşim din grupă. Senzaţionali au fost suporterii, nu cred că a văzut ceva asemănător la alte echipe”, a spus Drăguş la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.