Denis Drăguş, atacantul echipei naţionale a României, a declarat că este fericit pentru calificarea de pe primul loc şi admiră „zidul galben” al suporterilor români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem fericti, ne-am calificat şi am reuşit să aducem bucurie fanilor. După cum aţi văzut nu a fost nimic din ce s-a spus, că va fi un ”meci amical”. Noi ne-am luptat, ne-am văzut de jocul nostru, ambele echipe au jucat la victorie, am dorit asta. Suntem fericiţi că am terminat pe primul loc, nimeni nu se aştepta la asta. Acum, o să facem Munchenul casa noastră, e incredibil să vezi zidul galben! O să se mărească din ce în ce mai mult, până nu o să mai fie loc pe stadion. Sperăm să mergem cât mai departe, vrem să dăm totul, azi am muncit fiecare dintre noi pentru această calificare. Toţi ne bucurăm pentru celălalt, suntem o familie. Avem cinci-şase zile până la următorul meci. Cred că reuşim să ne recuperăm, dar atunci când pui sufletul şi dai totul, nu mai contează nici oboseală, nici nimic. Vrem să revenim printre echipele mari”, a declarat Denis Drăguş după calificarea României în optimile Euro 2024.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Golul României a fost marcat de Răzvan Marin, din penalti, în minutul 37 (penalti), în timp ce pentru slovaci a punctat Duda (24).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.