Noul tehnician al echipei franceze Olympique Marseille, italianul Roberto de Zerbi. a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, care sunt planurile sale pe termen lung pentru ca „olimpienii” să câştige din nou titlul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Am ambiţii! Mi-aş dori să nu vorbim decât despre pimul loc, nu despre al doilea. Dar acum mai sunt lucruri care trebuie făcute. Trebuie să luăm totul pas cu pas. Vreau ca jucătorii mei să demonstreze în primul rând că merită să poarte acest tricou, să joace cu curaj, cu caracter. Îmi doresc să am o echipă care să joace cu pasiune, care să îmi semene. Trebuie însă să facem lucrurile în ordine, iar primul care trebuie rezolvat este să reuşim să terminăm construirea echipei, să definim o idee de joc, o identitate, un suflet, inima echipei. Şi asta nu este ceva ce poate fi făcut în două sau trei zile, sau chiar în două sau trei săptămâni”, a declarat Roberto de Zerbi.

Obiectivul sezonului pentru Olympique Marseille este calificarea în Liga Campionilor, iar pentru asta conducerea grupării foceene a prelungit contractul căpitanului Leonardo Balerdi, dar a şi adus  jucători tineri precum Mason Greenwood (22 de ani), Valentin Carboni (19 ani), Elye Wahi (21 de ani) sau Lilian Brassier (24 de ani).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Olympique Marseille a cucerit ultimul titlu de campioană a Franţei în anul 2012.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.