Sârbul Novak Djokovici, favorit principal, şi spaniolul Rafael Nadal se vor înfrunta în turul doi al probei de simplu masculin din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici a obţinut calificarea sâmbătă, trecând de australianul Matthew Ebden, scor 6-0, 6-1.

Duminică, a venit rândul lui Nadal să îşi învingă adversarul din primul tur. Spaniolul s-a impus în faţa lui Marton Fucsovics (Ungaria), scor 6-1, 4-6, 6-4.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Cei doi mari jucători se vor înfrunta pentru a 60-a oară. Djokovici conduce cu 30-29 în confruntările cu Nadal. Aceasta va fi prima lor înfruntare de după sferturile de finală de la Roland Garros din 2022, în care Nadal s-a impus.

"Bineînţeles că este frumos să joc împotriva unuia dintre cei mai mari doi rivali pe care i-am avut în cariera mea, mai ales pe acest teren", a spus Nadal. "Dar situaţiile sunt complet diferite pentru el, pentru mine. El este foarte competitiv. Eu nu am fost foarte competitiv în ultimii doi ani, aşa că, în acest caz, cred că probabil el este favoritul clar. Voi încerca să dau tot ce am mai bun pe teren şi apoi să vedem cât de departe pot merge şi câte probleme îi pot crea".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.