Echipa Real Madrid nu îi va avea la dispoziţie pe portarul Thibaut Courtois şi pe atacantul Rodrygo la următorul Clasico din LaLiga cu FC Barcelona, după ce ambii au suferit leziuni musculare la picior la meciul de marţi cu Borussia Dortmund, scor 5-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Real Madrid a confirmat miercuri că Thibaut Courtois a suferit o întindere musculară la aductorul stâng în timpul meciului din Liga Campionilor, aceeaşi accidentare pe care a suferit-o în derbiul LaLiga de luna trecută, cu Atletico Madrid.

Rodrygo va fi supus unui RMN joi pentru a se evalua amploarea accidentării şi perioada de indisponibilitate, dar există optimism că este o problemă minoră şi că el ar putea juca în meciul de săptămâna viitoare de la Valencia.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Real este deja lipsită de căpitanul Dani Carvajal şi de fundaşul David Alaba, ambii recuperându-se după rupturi ale ligamentului încrucişat anterior, pentru partida de sâmbătă cu liderul campionatului, Barcelona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.