Fostul înotător Răzvan Florea, medaliat cu bronz la 200 metri spate la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena, a declarat, marţi dimineaţă, că David Popovici a avut parte de o cursă atipică la 200 metri liber, luni seară, când a câştigat aurul olimpic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Răzvan Florea speră că sportivul de 19 ani s-a recuperat şi este pregătit pentru calificările de la 100 de metri, de marţi.

"Ieri am trăit o bucurie enormă, eu m-am bucurat extraordinar de mult. David a reuşit să câştige aurul, este un deschizător de drum pentru mulţi alţi sportivi pe viitor. A fost o cursă atipică, nu m-am aşteptat să fie atât de strânsă, poate nici David nu se aştepta. A fost cu final fericit pentru România. Tehnic, David a plecat tare ca de obicei, dar incredibil de tare au plecat şi ali doi-trei finalişti, şi de aici probabil s-au schimbat planurile poentru fiecare. A fost o cursă de care pe care, mulţi şi-au dorit să câştige în faţa lui David, dar el şi-a păstrat calmul, sper să fi avut planul de cursă cum l-am văzut aseară, sosirea a fost perfectă pentru el. Sunt convins că astăzi la 100 de metri va fi o probă de control pentru el, iar greul începe în semifinale. Sper să-şi fi revenit, ieri nu a fost o cursă uşoară, şi azi să vedem un David proaspăt, dar fiind cursa mai scurtă, va fi mai greu. Orice greşeală în această probă se plăteşte mai mult ca în proba de 200. Sunt convins că este mai degajat după cursa de ieri, sunt convins că va fi pus la punct pentru 100 metri liber.", a declarat Răzvan Florea, la Digi24.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Popovici a încheiat cursa într-un minut, 44 de secunde şi 72 de sutimi.

Marţi, el va evolua în serii la 100 de metri liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.