Vedetă în devenire pentru Spania la Euro 2024, Lamine Yamal stârneşte deja interes la mercato. În ciuda zvonurilor care circulă în Spania, Paris Saint-Germain a negat că ar fi oferit 250 de milioane de euro pentru a-l transfera pe jucătorul de la FC Barcelona în această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de sumă ar fi un record şi o sumă mai mare decât cea plătită de Paris Saint-Germain pentru brazilianul Neymar în 2017. În urmă cu şapte ani, PSG l-a luat pe Neymar de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Format la Barça, Lamine Yamal vine după un prim sezon convingător cu echipa blaugrana. Devenit un titular incontestabil la nivel de club, el a devenit, de asemenea, o figură cheie pentru ţara sa la Euro 2024.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În timp ce EFE a informat că PSG a contactat clubul înaintea Euro 2024, Sport relatează că surse de la Paris şi-au exprimat surprinderea faţă de acest zvon. Aceasta, în ciuda relaţiilor excelente pe care clubul parizian le are cu agentul internaţionalului spaniol, Jorge Mendes.

Sub contract până în 2026, cu posibilitatea de a-şi prelungi aventura până în 2028, Lamine Yamal nu va fi lăsat să plece atât de uşor de Barça. El are în contract o clauză de reziliere de un miliard de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.