Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu, a declarat, luni, după eliminarea echipei feminine în optimi la JO, că la meciul cu India au ieşit la iveală slăbiciuni nebănuite, apreciind că nu există scuze pentru acest eşec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Este un moment dificil pentru echipa naţionalǎ femininä. După atât de multe triumfuri in competiţiile europene de anvergurǎ, dupǎ finale jucate, câştigate sau pierdute, dar de fiecare dată pe podium, dupa 3 ani în care am alergat împreună, sportivi, antrenori şi federaţie, dupa acumularea de puncte pentru a ne califica de pe o poziltie privilegiatǎ (locul 4 mondial) la JO Paris, iatǎ-ne azi în faţa unui eşec care ne afectează pe toţi deopotrivă. Nu găsim scuze pentru meciul cu India, din înfrângeri ar trebui sǎ învăţăm... dar nu aici era momentul. La JO, sportivii ar fi trebuit să fie pregătiţi pentru ce este mai greu şi sa găsească resurse în timp real. Sunt surprins de faptul că nu a funcţionat acest principiu şi că au ieşit la suprafaţă mai degrabă slăbiciuni nebănuite. Nu e loc de speculaţii, suntem o echipǎ şi nu putem şterge cu buretele un trecut recent care ne aparţine. Suntem o echipǎ la bine şi la greu şi vom găsi resursele pentru a repara ce pare acum de neconceput”, a scris Romanescu pe Facebook.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Echipa feminină a României, cu Eliza Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, îşi încheie parcursul la Jocurile Olimpice de la Paris, în optimile de finală, după ce au fost învinse de India cu 3-2.

În meciul de dublu, Adina Diaconu şi Elizabeta Samara au fost învinse de Girish Archana Kamath şi Sreeja Akula, scor 3-0 (11-9, 12-10, 11-7).

La simplu, Bernadette Szocs a fost învinsă de Manika Batra, scor 3-0 (11-5, 11-7, 11-7).

Primul punct al României a fost adus de Elizabeta Samara, care a trecut, scor 3-2, de sportiva Sreeja Akula. Scorul pe seturi a fost 8-11, 11-4, 7-11, 11-6, 11-6.

Bernadette Szocs a trecut de Girish Archana Kamath, scor 3-1 (11-5, 8-11, 11-7, 11-9).

În meciul decisiv, Adina Diaconu a fost învinsă de Manika Batra, scor 3-0 (11-5, 11-9, 11-9).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.