Echipa engleză Arsenal Londra a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea FC Liverpool, în etapa a 9-a din Premier League. Este primul meci egal din acest sezon al campionatului englez pentru Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Meciul de pe Emirates a început cu golul marcat de Bukayo Saka, în minutul 8, din pasa lui Ben White. Oaspeţii au egalat după zece minute, priun Virgil Van Dijk, care a înscris cu o lovitură de cap, după un corner. Gazdele au intrat în avantaj la cabine, după golul lui Mikel Merino din minutul 43. In partea secundă fazele de poartă periculoase au absentat, însă „cormoranii” au alergat după egalare şi au reuşit să o obţină în minutul 81. Contraatac al lui Liverpool, Darwin Nunez a pasat perfect pentru Salah, în careu, şi atacantul egiptean l-a învins pe David Raya cu un şut plasat.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, şi, cu 22 de puncte, FC Liverpool rămâne în plasa liderului Manchester City, care are 23 de puncte. Arsenal se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 18 puncte.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.