Atacantul echipei Wolverhampton Wanderers, Mateus Mane, a devenit foarte popular după ce Portugalia l-a numit vineri pe tânărul de 17 ani în lotul său Under-18, la o zi după ce Anglia l-a inclus în lotul său, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mane a fost convocat de antrenorul Liam Bramley pentru o al doilea cantonament consecutiv al echipei de juniori a Angliei, înainte ca echipa să călătorească la Marbella pentru un turneu cu patru formaţii în această lună.

Mane este eligibil pentru ambele echipe, după ce a jucat pentru echipa Under-17 a Portugaliei în sezonul trecut. Având în vedere că echipa Under-18 este o grupă de vârstă non-UEFA, ambele naţiuni au dreptul să îl convoace pe jucător.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El şi-a făcut debutul internaţional pentru Anglia luna trecută împotriva selecţionatei Under-18 a Portugaliei, care l-a inclus pe Mane în echipa sa pentru un turneu cu patru naţiuni care va avea loc luna aceasta.

Având în vedere că ambele turnee se desfăşoară simultan, Mane nu poate juca decât pentru o singură echipă, iar Wolves şi Anglia au confirmat că el va figura în echipa lui Bramley.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.