Sergio Rico, fostul portar al echipei franceze PSG, se va alătura clubului Al-Gharafa din Qatar, a dezvăluit marţi site-ul spaniol Relevo. La Al-Gharafa evoluează şi atacantul român Florinel Coman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sergio Rico (31 de ani) s-a despărţit de PSG în această vară şi, după cum scrie site-ul spaniol de specialitate Relevo, se va alătura clubului Al-Gharafa, din Qatar.

Rico a suferit în 28 mai 2023 un grav accident de călărie şi a fost în comă timp de mai bine de trei săptămâni, urmând apoi un lung proces de reabilitare. Ultimul său meci oficial a fost jucat în primăvara anului 2022, pe când îmbrăca tricoul echipei Mallorca, unde fusese împrumutat de clubul parizian.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La Al-Gharafa, Sergio Rico ar fi coechipier cu românul Florinel Coman şi cu alţi trei jucători spanioli, dintre care se remarcă Joselu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.