Echipa de polo CSM Oradea a învins marţi, în deplasare, campioana Germaniei, Waspo 98 Hanovra, scor 11-10, în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 2-5, 1-2, 5-4, 2-0.

În cealaltă partidă a etapei inaugurale din grupa A, VK Novi Belgrad - Steaua Bucureşti, scor 11-7.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

CSM Oradea va disputa următorul meci pe teren propriu, cu formaţia sârbă VK Novi Belgrad, în 15 octombrie.

Orădenii au debutat în competiţie din preliminarii, câştigând turneul organizat în luna septembrie (20-8 cu Enka SC, 8-7 cu Spandau 04 Berlin, 11-8 cu PAOK Salonic şi 14-13 cu AN Brescia).

Tot în preliminarii a fost angrenată şi vicecampioana Dinamo Bucureşti, care a ocupat însă locul 4 la turneul A, cu trei înfrângeri şi o victorie.

Primele două clasate în grupele principale se vor califica în sferturi (4 februarie – 14 mai), cu câştigătoarele participante ulterior la Turneul Final Four (30 mai – 1 iunie). De asemenea, echipele clasate pe locurile 3-4 în grupele principale au şansa de a continua în faza eliminatorie din LEN Euro Cup.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este FTC Budapesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.