Vicecampioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă joi, în primul meci al turneului preliminar A din Liga Campionilor, pe care îl găzduieşte Dubrovnik, de formaţia VK Jug, scor 15-8.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 3-3, 6-0, 3-1, 3-4.

În cealaltă partidă a grupei se duelează Jadran Herceg Novi – Banja Luka.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Vineri, Dinamo se va duela cu CN Barcelona, iar sâmbătă va juca două meciuri - cu Jadran şi cu VK Banja Luka.

 

Turneul preliminar C este găzduit de CSM Oradea, care a debutat, tot joi, cu Enka SC, scor 20-8.

Celelalte două grupe de câte patru echipe vor fi găzduite de Kraguevac şi Sabadell.

Doar prima clasată se va califica mai departe din fiecare grupă preliminară, iar celelalte echipe vor putea continua în preliminariile LEN Euro Cup.

Campioana Steaua Bucureşti a fost repartizată direct în grupele principale, urmând a evolua în grupa A, cu Novi Belgrad, Hanovra şi câştigătoarea grupei C, unde se află şi CSM Oradea.

Dacă va trece de preliminarii, Dinamo Bucureşti ar urma să evolueze în grupa C, cu Barceloneta, Marsilia şi Vassas. Sezonul regulat va începe în 8 octombrie.

Primele două clasate în grupele principale se vor califica în sferturi (4 februarie – 14 mai), cu câştigătoarele participante ulterior la Turneul Final Four (30 mai – 1 iunie). De asemenea, echipele clasate pe locurile 3-4 în grupele principale au şansa de a continua în faza eliminatorie din LEN Euro Cup.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este FTC Budapesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.