Petra Vlhova din Slovacia a cucerit, miercuri, medalia de aur în proba de slalom din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

A opta după prima manşă (52.89), Petra Vlhova, 26 de ani, a fost mai rapidă cu 80 de sutimi în a doua şi a câştigat primul ei titlu olimpic şi, totodată, primul pentru Slovacia la schi alpin, cu 1:44.96.

Austriaca Katharina Liensberger a câştigat medalia de argint (52.83, 52.23, 1:45.06), iar elveţianca Wendy Holdener, bronzul (52.65, 52.45, 1:45.10).

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

După prima manşă, primele trei locuri erau ocupate în ordine de Lena Duerr (Germania, 52.17), Michele Gisin (Elveţia, 52.20) şi Sara Hector (Suedia, 52.29), toate aflate într-un interval de 12 sutimi.

După a doua manşă, niciuna dintre cele trei de mai sus nu a urcat pe podium (Duerr - locul 4, Gisin - locul 6, Hector - a ratat).

Americanca Mikaela Shiffrin, mare favorită a probei, a parcurs doar câteva porţi în prima manşă, înainte de a greşi şi a fi eliminată. Sportiva de 26 de ani esta la al doilea eşec la Beijing, după ce nu a terminat nici proba de slalom uriaş.

Şi Maria Constantin a ratat o poartă în prima manşă şi a fost descalificată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.