Fostul internaţional francez Patrice Evra a fost condamnat, în data de 9 iulie, de Tribunalul din Nanterre la 12 luni de închisoare cu suspendare condiţionată şi la plata a sute de mii de euro reprezentând pensii alimentare restante, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pedeapsa de 12 luni de închisoare este cu suspendare condiţionată şi executare provizorie (ceea ce înseamnă că fostul jucător este deja supus unui anumit număr de obligaţii stabilite de judecător).

Tribunalul îl acuză pe Evra că datorează 900 000 de euro fostei sale soţii, cu care a avut doi copii şi de care este separat de mai mulţi ani.

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

Fostul fotbalist neagă acuzaţiile, susţinând că a plătit banii respectivi. "Faptele sunt contestate. Domnul Evra a făcut apel", a precizat Jérôme Boursican, avocatul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.