Pilotul australian Oscar Piastri a câştigat duminică, la Hungaroring, Marele Premiu al Ungariei la Formula 1. Este prima sa victorie în F1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe circuitul de la Hungaroring, Lando Norris a controlat cursa până în turul 68, când i s-a comunicat să încetinească şi să facă schimb de poziţii cu coechipierul său, Oscar Piastri, iar australianului i s-a oferit pe tavă victoria din Ungaria.

În clasament, echipa McLaren a reuşit dubla, cu Norris încheind pe locul secund.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Echipa mi-a cerut-o şi eu m-am conformat”, a declarat Lando Norris la finalul cursei, atunci când a fost întrebat despre incident.

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a tras tare pentru a termina pe locul 3, după un duel cu Max Verstappen (Red Bull). Olandezul a atacat în turul 62, dar nu l-a putut depăşi pe britanic, care s-a apărat excepţional. În turul 63, Verstappen a atacat din nou şi cei doi s-au lovit, iar Max a fost aproape de ieşirea în decor. De duel a profitat Charles Leclerc (Ferrari), cel care a trecut pe locul 4. Verstappen a înceiat cursa pe locul cinci. A fost al 200-lea podium din carieră pentru Lewis Hamilton.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.