Niklas-Wilson Sommer, fundaş dreapta al clubului german Nürnberg (divizia a doua), a postat duminică pe contul său de Instagram urmele unei agresiuni pe care tocmai o suferise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Atacul din partea propriilor fani a urmat publicării unei fotografii în care apărea purtând tricoul rivalei din Nürnberg, Bayern München.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Suporterii clubului său şi-au exprimat deja furia faţă de jucătorul în vârstă de 26 de ani în timpul meciului de sâmbătă de pe teren propriu cu Magdeburg, în special prin afişarea de diverse bannere.

„Unul dintre jucătorii noştri a fost agresat fizic sâmbătă seara. Prin faptul că au pândit la uşa lui în prima parte a serii, apoi l-au atacat fizic câteva ore mai târziu în noapte, fanii au depăşit toate graniţele. Clubul nu va accepta niciodată atacurile fizice asupra jucătorilor. Clubul condamnă acest comportament în termenii cei mai fermi posibili. Este absolut incompatibil cu valorile FCN”, a precizat clubul.

O anchetă a fost deschisă duminică seara. Echipa din 2. Bundesliga a anunţat că va lua măsuri legale împotriva suporterilor vinovaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.