Absent de pe terenuri din iunie 2023 şi după o înfrângere în primul tur la Stuttgart, australianul Nick Kyrgios a anunţat că va reveni în competiţie, la sfârşitul lunii august, când va juca la dublu în circuitul Ultimate Tennis Showdown (UTS) din New York (SUA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Scopul meu este să revin în circuit, în competiţie, şi să mă bucur de ea. A trecut atât de mult timp de când nu am mai jucat un meci. Vreau doar să revin pe teren şi să redescopăr senzaţiile pe care le-am pierdut. Îmi place tenisul până la urmă. Mi-e dor să înving oameni, să câştig. Câştigam atât de mult în 2022 înainte de a trebui să mă opresc. Vreau să recapăt aceste senzaţii şi să le ofer fanilor mei încă unul sau doi ani din experienţa Nick Kyrgios", a declarat jucătorul australian/.

Prezent la Wimbledon, unde se antrenează şi îşi îndeplineşte şi obligaţiile mediatice de consultant, finalistul din 2022 vine după un an dificil, între o operaţie la genunchi la începutul lui 2023 şi o problemă la încheietura mâinii în luna iunie a aceluiaşi an.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Australianul în vârstă de 29 de ani, care spunea adesea că se simte puţin obosit de tenis, recunoaşte că îi lipseşte competiţia. "Mi-a lipsit mult să joc. Mi-a lipsit publicul, mi-au lipsit fanii mei. Chiar şi oamenilor care mă urăsc le este dor de mine. Mi-a lipsit totul", a adăugat el.




 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.