Naţionala de tineret a României întâlneşte Ucraina, astăzi, de la ora 20.30, în preliminariile CE-2021. upă eşecul la limită din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, tinerii tricolori vor să îşi ia revanşa în cele două partide pe care le au programate în această lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Meciul cu Ucraina va avea loc la Ploieşti, iar partida cu Irlanda de Nord va avea loc la 14 octombrie, ora 20:30 , pe stadionul “Anghel Iordănescu” (Voluntari).

Ambele partide vor fi transmise în direct de PRO TV şi Radio România Actualităţi!

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

La şedinţa tehnică din această dimineaţă s-au stabilit culorile în care vor juca echipele diseară, astfel România va evolua în galben, iar Ucraina în albastru.

Partida din acestă seară va fi condusă de o brigadă din Polonia. La centru se va afla Bartosz Frankowski (foto). Acesta a arbitrat reprezentativa de seniori a României în 2015, într-un amical cu Bulgaria, încheiat la egalitate, 0-0, şi selecţionata U19, în noiembrie 2017, în victoria în faţa Greciei, 2-1. Centralul de 33 de ani va fi ajutat de Marcin Borkowski şi Jakub Winkler, iar cel de-al patrulea oficial va fi Tomasz Kwiatkowski.

Casele de bilete pentru meciul cu Ucraina vor fi deschise începând cu ora 12:00 până la ora de start a partidei - 20:30.

Pentru aceste două jocuri, selecţionerul Mirel Rădoi a convocat 22 de fotbalişti:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)

Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanţa), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanţa), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toţi FCSB), Mihai Neicuţescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova)

Atacanţi: George Ganea (Viitorul Constanţa), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguş (Standard Liege / Belgia)

În această campanie de calificare sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.

La EURO 2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria şi Slovenia, se califică direct cele 9 câştigătoare de grupe şi cel mai bun loc doi. Celelalte 8 selecţionate de pe poziţiile secunde vor disputa un baraj în dublă manşă pentru a completa cele 4 locuri rămase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.