Japoneza Naomi Osaka a declarat că va lipsi de la turneul final al Billie Jean King Cup de luna viitoare din Spania, pe măsură ce se recuperează după accidentările din cauza cărora nu a putut evolua la turneele din Asia, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Osaka a suferit o accidentare la spate în timpul Openului Chinei din această lună, înainte de a declara forfait la Openul Japoniei şi Openul Pan Pacific.

„Am crezut că mi-am luxat spatele, dar am făcut un RMN la Beijing”, a declarat Osaka la Tokyo, citată de agenţia de presă Kyodo.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Au spus că mi-am umflat un disc din spate şi că mi-am rupt şi muşchii abdominali. M-am antrenat în Los Angeles pentru a juca aici. Am făcut un alt RMN şi a spus că încă mai am rupturi. Am jucat atât de multe turnee în acest an, aşa că a fost cea mai grea decizie să nu joc acest turneu şi să nu joc BJK”, a declarat ea.

Osaka a avut probleme de formă de când a revenit după o pauză de maternitate la începutul sezonului. Fostul număr unu mondial este în prezent pe locul 56.

Ea a început recent să lucreze cu fostul antrenor al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, după ce s-a despărţit de vechiul ei mentor Wim Fissette.

Echipa României va întâlni Japonia în optimile de finală ale Billie Jean King Cup, la turneul final care va avea loc la Sevilla, în noiembrie.

Câştigătoarea confruntării va juca apoi împotriva Italiei, vicecampioana din 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.