Nadia Comăneci a notat, sâmbătă, după audierile de la TAS în cazul finalei la sol de la Jocurile Olimpice, că decizia perfectă ar fi trei medalii de bronz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aceasta ar fi decizia perfectă. Trei medalii de bronz pentru fete”, a scris fosta mare gimnastă, distribuind mesajul postat de Federaţia Română de Gimnastică la finalul audierilor.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a analizat, sâmbătă, memoriile depuse de FRG şi COSR cu privire la finala de la sol din cadrul competiţiei de gimnastică de la Jocurile Olimpice.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Potrivit avocatului care le reprezintă pe Sabrina Maneca Voinea şi Ana Maria Bărbosu, Sabin Gherdan, decizia va fi anunţată după ora 19.00.

“Au fost şapte ore de audieri, iar verdictul îl vom avea după ora 19.00 în România. Două persoane au trecut prin audieri: antrenoarea sportivei americane şi Donatella Sacchi, preşedinta comitetului tehnic feminin şi şefa Superior Jury, care judecă fiecare contestaţie. Gimnastele nu au fost audiate. Au existat la mijloc foarte multe chestiuni tehnice, dar veştile sunt îmbucurătoare. Toate scenariile sunt deschise, dar, după tot acest maraton, aş putea evalua că e teoretic posibil ca Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu să obţină ambele bronzul”, a spus avocatul, potrivit FR Gimnastică. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.